Groene wanden

Groene wanden

Binnen de tuin en langs de grenzen van uw tuin kunt u naast de Rough Green schuttingen natuurlijk ook kiezen voor groene wanden. Dit is beter voor het microklimaat in de tuin en geeft een mooi, groen beeld. Voor deze groene wanden heeft Rough Green drie concepten bedacht.    

De haag: de haag is natuurlijk niets nieuws, maar ze hebben vaak precies dezelfde plant. Rough Green zorgt voor hagen die een stapje verder gaan en aan de basisstructuur van de tuin bijdragen en een echt onderdeel van de tuin worden.

Het open-lijnen-spel: Vaak groeien hedera hagen tegen betonmatten aan. Dit geeft een goedkope en inspiratieloze uitstraling. Rough Green heeft een concept ontwikkeld dat met staalkabels op verschillende manieren klimplanten geleid en zo een mooiere, strakke, originele en flexibele wandaankleding geeft.

Green graffiti: een bakstenen muur is ook met groen aan te kleden. Dit kan met het eerder genoemde kabelsysteem, maar er is ook een andere mogelijkheid: groene graffiti. Hiermee creëren wij met mos en andere planten echte visuele afbeeldingen, zoals logo’s, huisnummers, namen en meer op een wand. Zo voegen wij een uniek design toe aan uw huis.

Facebook
Facebook
LinkedIn
SOCIALICON